Probeer Nicki.nl nu gratis

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.
Op dit e-mailadres informeren wij u over uw profiel, ons product en onze service.

Ontmoet profielen bij jou in de buurt
Volg Nicki nu ook via Social Media:
Nicki adviseert

Zoek jij een sexy dame of leuke heer om mee te chatten, flirten, daten, en misschien wel meer? Nicki helpt je daarbij! Vele vrouwen en mannen zijn op zoek naar een partner. De ene zoekt alleen spannend flirt contact, de andere is op zoek naar fijne vriendschappen of een spannende seks relatie.

Iedere dag melden zich op Nicki.nl vele nieuwe dames en heren aan, zowel uit Nederland als Belgie. Doordat je kunt kiezen uit duizenden profielen is de kans heel groot dat ook jij hier een geschikte partner zult vinden. Zoeken naar meiden in je eigen regio en in de door jou gewenste leeftijdscategorie, dit zijn slechts enkele mogelijkheden op Nicki.nl.

Om in contact te komen met profielhouders op Nicky.nl hoef je je alleen aan te melden, dit is helemaal gratis. Nadat je account is aangemaakt kun je direct beginnen met contacten leggen. Zodra je iemand hebt gevonden kun je hem of haar een flirt sturen of een bericht waarin je uitlegt waarom je interesse hebt.

Waarschijnlijk ben jij niet de enige die reageert op die leuke vrouw of aantrekkelijke man. Het is daarom goed om te zorgen dat je eigen profiel zo compleet mogelijk is ingevuld. Zo laat je zien dat je serieus bent en geef je de ander een kans jou al wat beter te leren kennen. Stuur een leuk en positief bericht, wees origineel en loop niet te hard van stapel.

Als lid van Nicki Dating heb je vele extra voordelen. Via de handige zoekfunctie is het heel eenvoudig om profielen in je eigen regio te bekijken. Heb je een leuk profiel gevonden, dan zet je deze eenvoudig in je persoonlijke favorieten, zodat je die ene vrouw of man altijd gemakkelijk kunt benaderen.

Wil je snel contact? Stuur een bericht of flirt naar een van de vele online profielen en de kans is groot dat je snel een reactie krijgt. Tevens beschik je op Nicki.nl over een persoonlijke inbox, hier vind je berichten van personen die in jou geïnteresseerd zijn. Nicki biedt je altijd 100% betrouwbaarheid en discretie. Schrijf je dus vandaag nog in!

De minimale leeftijd voor deelname aan Nicki.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van Nicki.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op Nicki.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Nicki.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Nicki.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.

Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter. Nicki.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.